Zagorskim bregovitim putem

Najava izleta: 6.1.2017. Krapinske Toplice - Picelj - Zabok

Zaželimo si sve dobro u Novoj godini i darujmo jedni druge prijateljstvom
Opis izleta:
 PD zagorske steze Zabok organizira tradicionalni pohod Zagorskim bregovitim putem. Polazak je oko 10,15 sati od autobusnog kolodvora u Krapinskim Toplicama prema kapelici Sv. Marije Magdelene i dalje prema crkvi Majke Božje na Klupcima, gdje će organizator počastiti vručim čajem i kuhanim vinom -  nastavak  hrptom između Prosenika, Temovca i Tisanić jarka na  planinarski dom Picelj. Između 13:00 i 14:00 sati predviđen je dolazak na Picelj, ručak i druženje uz pjesmu i ples. Odlazak prema Jakuševcu Zabočkom ili Zaboku. 
 

Više o pohodu na letku PD Zagorskih steza Zabok. 

 
Za HPD Kunagora: Pregrada, ispred Obrtničkiog doma
 
Vrijeme polaska: 
Petak, 6.1.2017. u 9:00 sati. 
 Vrijeme povratka:
Oko 16,00 sati.
Prijevoz:
u osobnom angažmanu, automobilima do Krapinskih Toplica i Zaboka.
Oprema:
Standardna planinarska oprema prilagođena vremenskim uvjetima sa zaštitom od kiše, vjetra, štapovi, kapa.
 
Prehrana:
Iz ruksaka, organizirani ručak u Planinarskom domu na Piclju,  prijave do 02.siječnja 2017.
 
Zahtjevnost:
Oko 4 sata hoda, staza nije zahtjevna
Naknade:
- nema
Organizator:
PD Zagorske steze Zabok
 
Vodič - informacije:
Za HPD KUnagora: Snježana Rogina  098/90 80 189 ,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Prijave:
- Zaključno do 2.1.2017g.
 
Ostale napomene:

Organizator i vodič ima pravo otkazati, odgoditi ili prekinuti izlet, a posebno u slučaju nepovoljnih vremenskih okolnosti, ako ne može osigurati sudjelovanje vodiča HPS-a, ako nije prikupljen dovoljan broj prijava za pokriće troškova i u slučaju više sile. U slučaju otkazivanja ili odgode izleta organizator će o tome pravovremeno obavijestiti sve prijavljene članove. U slučaju otkazivanja izleta odluku o načinu povrata predujma donosi organizator. Tijekom izleta vodič ima pravo promijeniti plan izleta ili ga prekinuti ako procijeni da to zahtijevaju okolnosti. Prijavom na planinarski izlet svaki sudionik potvrđuje da je upoznat s planom izleta i da je s njime suglasan, da je upoznat s rizicima i da na izletu sudjeluje na vlastitu odgovornost, da preuzima odgovornost za osobno ponašanje u skupini tijekom trajanja izleta, da preuzima obvezu poštivanja i izvršavanja uputa vodiča, da preuzima obvezu da se za sudjelovanje opremi odgovarajućom odjećom, obućom i drugom opremom, te da posjeduje tjelesnu spremnost potrebnu za svladavanje predviđenih napora.