Obavijesti

10.6.2018. Ravna gora - Trakoščan,

17.6.2018. Japetić

22/25.6.2018. Durmitor - Tara - upućen e-mail

24.6.2018. Ivanščica - Dani planinara HPS-a

Odgođeno _ 16/17.6.2018. - Južni Velebit

7/8.6.2018. Srednji Večlebit - Laktin vrh i dr. (odrada izleta iz svibnja)

 

 

10. ŠPANCIR POHOD - VARAŽDIN - DRAVSKI PARK, 20.8.2017.

 

 

Iz poziva organizatora: HPD MIV VARAŽDIN
10. planinarski „Špancir-pohod“ zadnji je pohod ciklusa od 10 pohoda koji su se održavali u sklopu programa poznatog međunarodnog festivala uličnih šetača „Špancirfesta“ u Varaždinu, a koji se  ove godine održava od 17. do 27. kolovoza, u organizaciji Grada i Turističke zajednice Varaždina.
Pokrovitelji pohoda je Metalska industrija Varaždin
Svaki pohod održavao se na drugoj trasi u okviru Varaždinske županije, a 10. pohod bit će na relaciji:
GRAD VARAŽDIN – DRAVSKI PARK
Pohod je lagana rekreacijska šetnja s ukupno 2 sata hoda. Start je u parku I.Pavla II kod varaždinskog groblja. Trasa pohoda prolazi preko bedema starog grada do centra grada a zatim prema naselju Banfica, gdje se organizira odmor uz okrjepu. Pohod se zatim nastavja do dravske šume i sportske dvorane “Arena” gdje se organizira druženje i ručak. Za vrijeme druženja i ručka organizira se prijevoz čamcima do udruga i vikendaša na Dravi. Nakon druženja  odlazi se u Varaždin na programe Špancirfesta.


Polazak na pohod u 9.00 sati.


Trasa pohoda  biti će obilježena crveno-bijelim trakama. 


Svaki sudionik na startu uplaćuje startninu u iznosu 15,00 kn (organizacija i ručak, a za prvo sudjelovanje i dnevnik pohoda). Svi sudionici sa 10 pohoda primiti će prigodni spomen-poklon kao i sudionici koji će imati 5 i više pohoda. Vođe puta molimo da na startu priložite popis sudionika s uplatom startnine.
Radi osiguranja dovoljne količine dnevnika i prehrane, obavezna je prijava približnog broja sudionika u tajništvo Društva, najkasnije do srijede 16. kolovoza, na tel. 042/231764 ili mob. 091/5701392. ili na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

o

 

 

Plan izleta: za HPD KUNAGORA

 

Mjesto polaska:
Pregrada, ul. Stjepana Škreblina - Obrtnički dom
 
Vrijeme polaska: 
Nedjelja,20.8.2017. u 7,30 sati


Prijevoz:
Osobnim automobilima

Oprema:
Standardna planinarska oprema prilagođena promjenjljivim vremenskim uvjetima .
 
Prehrana i piće:

Iz ruksaka i od strane organizatora.


Zahtjevnost:
Nezahtjevno.

Naknade:
- za prijevoz 15kn kotizacija organizatoru. 

Organizator:
HPD MIV VARAŽDIN
 
Prijave - vodič - informacije:

Prijave - informacije: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na tel. 099/78 63 662

Vodič: Davor Rogina


Ostale napomene:
- Na izlet mogu isključivo planinari, članovi planinarskih društva s plačenom članarinom za tekuću godinu. Oragnizator, HPD Kunagora zadržava pravo odgode ili otkaza izleta (premali odaziv  pa se akontacijom ne mogu pokriti troškovi prijevoza, loši vremenski uvjeti  i dr.). U slučaju otkaza izleta, vodič će o tome obavijestiti prijavljene za izlet. Na izletu ste u obvezi poštivati pravila planinarske etike te postupati po uputama dobivenih od vodiča.

 
Šetnjom do zdravlja - 2018 

Planinarenje „daje“ zdravlje, pruža mogućnost aktivnog odmora i rekreacije, a kretanjem i boravkom u prirodi na svježem zraku uz druženje i širenje svijesti o važnosti tjelesnih aktivnosti kao dijela zdravstvene kulture suvremenog čovjeka stvara se navika tjelesnih aktivnosti u očuvanju i održavanju zdravlja. 

 

Projekte prijavljen za sufinanciranje aktivnosti Sportske zajednice Grada Pregrade, Krapinsko-zagorska županije, te Općina Desinić i Hum na Sutli

Go to top