Javorova staza zdravlja, Zlatara Bistrica 22.6.2018.

 

HPD JAVOR – Zlatar Bistrica   poziva Vas na tradicionalan obilazak  ''Javorove staze zdravlja'' dana 22. lipnja 2018. 
 
  
Predviđen je slijedeći program:  okupljanje sudionika u Parku HPD ''Javor'' od 08:00 - 09:00 sati - (1. KT)  prigodna riječ domaćina i početak obilaska u 09:00 sati  kratak predah uz osvježenje na odmorištu oko 10:30 - (2. KT)  druženje uz hranu, piće, razne igre, živu muziku od 11:30-14:30 sati na Odmorištu kod sela Opasanjek (ŠRC ''Šumarica'') - (3.KT)  obilazak posljednje trećine puta i završetak obilaska staze, podjela značaka i priznanja u Parku HPD ''Javor'' od 16:00-17:00 sati - (4.KT) 
 
 
Do Parka HPD ''Javor'' dolazi se lako, označenim putem od Željezničke stanice Zlatar Bistrica, ili do parkirališta koje je uz Park na raskršću sa semaforima u Zlatar Bistrici. Na početku obilaska staze, na odmorištima kao i kontrolnim točkama mogu se nabaviti Dnevnik staze, kontrolni karton obilaska, kontrolni žigovi, naljepnice, suveniri kao i značke HPD ''Javor''. Na odmorištu ŠRC ''Šumarica'' moći će se kupiti hrana i piće po pristupačnim cijenama. Za obilazak staze koja nije zahtjevna, potrebna je obična planinarska obuća i odjeća za nizinske obilaske (lagane planinarske cipele ili tenisice, lagana odjeća) te puno volje i želje za druženjem. Sve Vaše želje za mogući raniji završetak obilaska staze vezane za vozni red vlakova i sl. dogovorno ćemo rješavati tijekom obilaska. 
 
Radujemo se Vašem dolasku! 
 
 
U Zlatar Bistrici, 04. lipnja 2018. 
 
 
HPD Javor – Zlatar Bistrica 
 
Predsjednik: Damir Hanžek 

Zainteresirani za izlet molimo da se jave na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. radi zajedničkog odlaska i predstavljanja društva.

Poziv i zemljovid pohoda u prilogu: